Foresight & Insight: Matkaoppaasi tulevaisuuteen

Tervetuloa Foresight & Insight -verkkosivustolle, joka keskittyy tulevaisuuden ennakoinnin ja johtamisen teemoihin!

Toimintaympäristömme nopeutuva ja voimistuva muutos vaatii kasvavassa määrin uudenlaista johtamista, jonka keskiössä on kyky navigoida tehokkaasti ja taitavasti monimutkaisissa ja epävarmoissa ympäristöissä. Tässä menestyminen vaatii kasvavia kykyjä tunnistaa vaihtoehtoisia tulevaisuuksia, ennakoida kehityskulkuja ja vaikuttaa niihin. Foresight & Insight -sivusto haluaa inspiroida ja tukea sinua navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. On hienoa, että olet täällä!

Foresight & Insight - Mistä kyse?

Foresight & Insight on omistautunut tulevaisuuden ennakoinnin kiehtovaan maailmaan. Tavoitteenamme on yhdessä tunnistaa ja tutkia muutosvoimia, trendejä, ilmiöitä ja niiden vaikutuksia yhteiskuntaamme ja omaan elämäämme, sekä vaikuttaa vaihtoehtoisien tulevaisuuksien kehityskulkuihin yhteiskuntamme parhaaksi. Tällä muutosmatkalla Foresight & Insight haluaa inspiroida sinua, sekä tarjota uusia näkökulmia ja johtamisen työkaluja käyttöösi.

Foresight & Insight kokoaa yhteen yritysjohtajia, asiantuntijoita ja tutkijoita yhteisöksi, joka on kiinnostunut ja innostunut vaihtoehtoisten tulevaisuuksien, kestävän johtajuuden ja strategisen ennakoinnin tutkimisesta ja soveltamisesta arjessa, tavoitteenaan vahvistaa organisaatioiden ja yhteiskuntamme tulevaisuuskestävyyttä ja menestystä. Uskomme, että kiihtyvällä tahdilla muuttuvan toimintaympäristömme ilmiöiden ja kehityssuuntien ennakoiminen on ratkaisevan tärkeää tehokkaalle ja tulokselliselle johtajuudelle ja päätöksenteolle. Löydät lisää taustatietoja valikon "Info"-osiosta.

Missiomme

Tavoitteena on myös innostaa ja kannustaa sinua tulevaisuusajatteluun sekä tarjota tuoreita ja monipuolisia näkökulmia ajankohtaisiin ilmiöihin ja muutosvoimiin. Toivomme myös, että löydät täältä runsaasti hyödyllisiä tietoja ja välineitä, joiden avulla voit halutessasi koota oman työkalupakkisi tulevaisuuden ennakointiin, aikaansaavaan johtajuuteen, sekä alasi edelläkävijyyteen ja ajatusjohtajuuteen.

Sisällöt

Tulet löytämään tältä sivustolta runsaasti aihepiiriin liittyviä sisältöjä: ajankohtaisia artikkeleita, blogeja, tutkimustietoa, käytännöllisiä työkaluja ja vinkkejä, joita voit soveltaa omaan työhösi. Sivusto aloittaa 17.3.2023, ja jo kevään aikana sisältö rikastuu mm. videoilla ja podcasteilla, joissa vieraina ovat useat ennakoinnin asiantuntijat sekä yritysjohtajat. Sivuston tavoitteena on inspiroida ja kannustaa tulevaisuusajatteluun ja toimintaan, ja tarjota näkökulmia, tietoa ja inspiraatiota juuri sinulle omien työkalujen kokoamiseksi tulevaisuuden ennakointiin ja tuloksekkaaseen johtamiseen.

Voit navigoida eri ennakoinnin ja johtamisen teemoihin sivun yläreunan valikosta. Löydät sieltä mm. näkymän mediajulkaisuihin, tapahtumakalenteriin ja tämän sivuston taustoitukseen.

Osallistu!

Kannustamme Sinua myös osallistumaan Foresight & Insight -aiheita koskevaan keskusteluun sosiaalisen median kanavilla. On hienoa, jos jakaisit kokemuksiasi ja näkemyksiäsi yhteisössämme! Löydät linkit some-kanaviin valikon "Some & Linkit" osiosta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan näiden kiehtovien ja tärkeiden asioiden pariin. Rakennetaan tulevaisuutta yhdessä!